Welkom


Professioneel

Leerzaam

Gastvrij


Luchie Deuring


PGA Holland

PGA Holland Golfprofessional
Harrold Swash Puttingcoach
TPI golfprofessional


Golfbaan Het Rijk van Margraten


Blog/Nieuws

Golfen op Het Rijk vanaf 11 mei 2020

Goed nieuws! De overheid heeft bekend gemaakt dat vanaf 11 mei buiten sportaccommodaties weer open mogen. Vanaf aanstaande maandag zijn onze golfbanen dan ook weer geopend met inachtneming van de geldende maatregelen.

Om de leden van onze banen maximaal te faciliteren, zijn onze vier golfbanen de eerste twee weken (vanaf 11 tot en met 24 mei) exclusief voor hen ter beschikking. Vanaf maandag 25 mei zijn alle golfers weer van harte welkom. Onze banen zijn in topconditie en wij kijken ernaar uit u weer welkom te heten.

Golfprotocol

De voorwaarden voor de heropening van sportaccommodaties zijn ondergebracht in het protocol “Verantwoord sporten”. Dit protocol is samengesteld door o.a. NGF, NVG en NOC/NSF. Onderstaand volgt een samenvatting van belangrijkste voorwaarden uit dit protocol voor een bezoek aan één van onze golfbanen.

Regels voor de individuele golfer

Maatregelen veiligheid voor golfers

Golfprotocol

Openingstijden & faciliteiten

Onze actuele openingstijden vindt u terug op de volgende pagina's: Nijmegen, Nunspeet, Margraten en Sybrook.


  • De shop & receptie, golfschool, driving range en oefenfaciliteiten zijn volgens de richtlijnen geopend;
  • Onze horecafaciliteiten zijn gesloten;
  • De kleedkamers in het complex zijn gesloten;
  • Alleen in het complex zijn de toiletten geopend.

Wij vragen alle golfers om de regels van het golfprotocol en de aanwijzingen van de medewerkers van het Rijk op te volgen. Zo dragen we met elkaar bij aan een verantwoorde en mooie golfervaring.

Mocht u nog vragen hebben over het coronavirus en de golfsport dan verwijzen wij u naar de website van de NGF.


Als Hoofd Golfprofessional ben ik werkzaam bij Golfbaan Het Rijk van Margraten in Cadier en Keer. Hier verzorg ik samen met PGA Holland Golfprofessional Johan Eerdmans de golflessen. Wij werken onder andere met het NGF 9 Stappenplan en maken hierbij gebruik van moderne analyse- en videosoftware. U kunt bij ons terecht voor privé- en groepslessen en golfclinics. Op basis van een persoonlijk plan zullen wij deze lessen voor u samenstellen.
Tevens kunt u bij ons terecht indien u nieuwe golfclubs wilt aanschaffen.
Wij zijn partner van Callaway golf en beschikken over een ruim assortiment fitting clubs


In het Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten.

Onze prachtige 18-holes golfbaan verkeert in topconditie en het afwisselde karakter van de holes maakt iedere golfronde zowel aantrekkelijk als uitdagend. Het hoogteverschil in de baan is maar liefst 50 meter en dankzij professioneel baanonderhoud is golfen op onze golfbaan het hele jaar door mogelijk.


Naast een volwaardige golfbaan beschikt Het Rijk van Margraten over een 9-holes Short Golfbaan, een overdekte driving range en een sfeervol clubhuis waar u geniet van bourgondische gezelligheid, lekker eten en authentieke Limburgse gastvrijheid. Vanaf het ruime terras heeft u een fantastisch uitzicht op het omringende landschap.

U bent van harte welkom op Golfbaan Het Rijk van Margraten om te ervaren hoe mooi golf kan zijn!